dissabte, 21 de juny del 2014

Sol, a la negra nit.

Negra nit. Sol. Sol a la negra nit. Passejant sense rumb. Camina, no s'atura. Camina cap algun lloc desconegut. Sol, sense companyia. Camina.
Mira el terra. Mans a les butxaques. Mira el terra caminant amb les mans a les butxaques. No busca res. No res trobaria. Mira al terra amb les mans a les butxaques per no trobar res. No hi ha res que trobar.
Dóna un cop de peu a una pedra. Una pedra al terra. Mira el terra, hi ha una pedra. Mentre camina sol, amb les mans a la butxaca, dóna un cop de peu a una pedra. Està sol, no el veu ningú. Sol.
És negra nit. Un fanal al mig del carrer il·lumina un petit tros. S'allunya del fanal. Camina amb les mans a les butxaques i s'allunya del fanal. Sota la negra nit, camina sense rumb. No té res.
Camina sol, no pensa. No vol pensar. No val la pena pensar. Pensar estant sol no porta enlloc. Caminant sense rumb tampoc. Mira el terra i segueix caminant i no s'atura. No va enlloc, però no s'atura per no pensar.
Mira el terra. Tanca els ulls i una petita llàgrima li rellisca per la cara. La llàgrima rellisca i cau al terra. La mira. Mira al terra i camina. Camina sense rumb amb les mans a les butxaques.
Està sol. Sol seguirà caminant a la negra nit. Sol seguirà sense rumb. Amb les mans a les butxaques on no troba res. No res que li faci pensar que no està sol. I sol seguirà.
El fanal queda lluny i la negra nit acaba menjant-s'ho tot. I d'ell no queda res. Res que no s'hagi menjat
la negra nit.

Imatge: http://1.bp.blogspot.com/-meNhc7amzbc/TwtL87p6lvI/AAAAAAAARrE/r6jBamGBnxQ/s1600/LLPR_2012_00381.JPG

1 comentari:

  1. preciós i tristíssim... un final genial ! si me l'hagués trobat l'hauria abraçat...

    ResponElimina