dimecres, 22 de gener del 2014

Les dues roses

En Kichigai Kiiroi és un jove estudiant de telecomunicacions a una universitat japonesa. Kawai Haku també estudia telecos a la mateixa universitat, un curs per sota d'en Kichigai
En Kichigai és un més, La Kawai no. La Kawai és una noia. Una noia estudiant telecomunicacions no és habitual. N'hi ha, cert, però no són habituals. La Kawai no passa desapercebuda allà on va. Tampoc per a en Kichigai. Però en Kichigai és un més.
El primer dia que en Kichigai va veure a la Kawai  va pensar que ella s'havia equivocat de moment i de lloc. El primer cop que la Kawai va veure en Kichigai potser va pensar "Un més". La Kawai va somriure al Kichigai, o això és el que ell va pensar.
En Kichigai surt amb la Kanjiru. La Kawai amb en Kanpeki. En Kichigai és un tipus rar a telecos, té nòvia. La Kawai en canvi és ben normal
. Té novio, i en Kanpeki no estudia per ser enginyer de telecomunicacions.
Els amics d'en Kichigai no entenen com una noia com la Kanjiru pot estar amb ell. En Kichigai molts cops tampoc ho enten. La Kawai i en Kanpeki estan fets l'un per a l'altre.
Malgrat aquestes circunstàncies, en Kichigai no es pot treure del cap la Kawai, des d'aquell dia que la va veure en el moment i lloc equivocats. La Kawai dorm ben tranquil•la.
La Kanjiru no s'imagina que en Kichigai pensa en tot moment amb la Kawai. En Kanpeki dorm ben tranquil.
En Kichigai, tot i estar encisat per la Kawai, no es capaç de fer res més que escriure quatre línies en un blog. És un covard i s'excusa de no voler fer mal a una Kanjiru que l'estima. Definitivament en Kichigai és un més.
En Kichigai cansat de no dormir i en contra de com és, pren la iniciativa. En Kichigai està nerviós. Vol deixar de ser un més. Vol regalar-li un parell de roses. Una de groga i una de blanca. Només el temps ens dirà si en Kichigai tindrà el valor.

imatge: http://fotosdeaquiydealla.files.wordpress.com/2012/01/rosa-blanca-rosa-amarilla.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada